dissabte, de juny 03, 2006

"Permanecer callado"

Sembla que el representant actual de Déu a la terra va demanar, implorant al més enllà, ”durant la seua recent visita a Polonia i a Auschwitz perdó amb "un silencio que es un grito hacia a Dios: ¿Por qué, Señor, permaneciste callado?, ¿cómo pudiste tolerar todo esto"?

Doncs bé¡ I per tant, quina és la raó que ell estiga ara callat i en silenci sense condemnar les atrocitats que, dia rere dia, realitzen els qui semblava, anaven a alliberar un pais d’un sanguinari dictador. Quines són les raons de “permanecer callado” davant tanta insensatesa, rancúnia i despropòsits. Acàs eren terroristes sanguinaris aquestos xiquets assassinats per bales “amigues”? O tal vegades es tracta encara, al cap de 3 anys, de “daños colaterales”.

Jo, que no hi crec, també clame al cel demanant justícia, humanitat i vergonya.




Sembla que els ha caigut el sostre de la casa al damnut








Assenyala el trau d'un projectil.

1 comentari:

Rafa ha dit...

Pero...estimado Emilià que iluso eres hay que congraciarse con los amigos de los gendarmes del mundo, y aprovechar la oportunidad mediática de la inmortalización fotográfica, esa y su protagonista entrando en Auschwitz son los que pasarán a la historia, todo lo demás son nimiedades... Pero a mi no me engañan y creo que a tí tampoco.